Sunday, 6 November 2011

Wonder Girls New Song

Wonder girls just released their new song, Be My Baby..So what do u think??..Here is the MV..Enjoy!!!!!!!

*Wonder Girls - Be My Baby

Sunny Hill vs Brown Eyed Girls

* Sunny Hill - Pray MV

*Brown Eyed Girls - Cleansing Cream MV

Da lama xupdate blog ni..ase xde mende nk post pn..tp kali ni nk share satu lagu ni..lagu ni agak lama sebenarnya..tp janji best..layannnnnn XD

* Zin Tae Hwa - Fallen Angel MV

Wednesday, 22 June 2011

Blog Oh Blog

Peningnya nak deco blog ni..mula2 xtaw nk wat camne..seb bek ada tutorial skrg da taw camne nk menghias blog ni..hehehe..xpe2..slow2..t cantik la :)

Tuesday, 21 June 2011

Best Kpop Songs

**These 3 MV are some of my favorite Kpop songs..hope u enjoy listen to the song..
Rainbow - To Me PV


LED Apple - How Dare You MV


Block B - Freeze MV


Salam :)

Salam.. :)

Ini adalah post yang pertama dari saya..baru je nak menceburkan diri dlm bdg blogging ni..xpandai sgt la tp dr kawan2 tahu la yg blog ni mcm diari kita jugak la..satu medium untuk kita bkongsi pendapat, bkenalan antara satu sama lain dan tempat meluahkan perasaan gtu..hahaha..luah ke???..hmm..ni je dulu kot sebagai mukadimah..hehehe..t apa2 sy akan update lagi ok..caw cin caw :))